Aliance podpoří strategii globalizace značky

CUPRA a FC Barcelona spojují síly v globální alianci

25.08.2019
  • CUPRA a FC Barcelona vstupují do inovativního partnerství na příštích pět sezon

  • Barça bude mít ve značce CUPRA oficiálního automobilového partnera pro mobilitu

  • Obě organizace budou společně vyvíjet projekty v oblasti mobility a podporovat inovace na stadionu Camp Nou 

Praha, 25-08-2019 - CUPRA vstupuje do globální aliance s FC Barcelona a stává se výhradním oficiálním automobilovým partnerem pro mobilitu slavného fotbalového klubu. Speciální automobilová divize společnosti SEAT spojuje síly s fotbalovým klubem ze svého sídelního města v rámci aliance pro nadcházejících pět sezon.

Smlouva

Tato smlouva, která dalece přesahuje rozsah tradičního partnerství, je založena na třech strategických pilířích. Zaprvé byli oba partneři založeni v Barceloně a mají společnou vizi vylepšování image města na celém světě. Za druhé se obě strany snaží podporovat mladé talenty a inovace. A nakonec obě značky sdílejí vášeň, ambice a globální zaměření.

Aliance mezi značkou CUPRA a fotbalovým klubem FC Barcelona bude připravovat jedinečné zážitky pro komunitu fanoušků na celém světě. Kromě toho budou vyvíjeny projekty městské mobility v okolí stadionu Camp Nou.

Předseda představenstva společnosti SEAT a předseda správní rady značky CUPRA Luca de Meo a prezident fotbalového klubu FC Barcelona Josep Maria Bartomeu se dnes setkali na stadionu Camp Nou před prvním domácím zápasem týmu Barça v sezoně 2019/2020 nejvyšší španělské fotbalové ligy La Liga. "Tato inovativní aliance s jedním z nejlepších fotbalových klubů na světě dokazuje naše velké úsilí o rozvoj značky CUPRA a utváření budoucnosti mobility v Barceloně. Partnerství s univerzálním klubem, jako je FC Barcelona s více než 340 miliony fanoušků na celém světě, podpoří naši globalizační strategii," řekl de Meo.

Prezident klubu FC Barcelona Josep Maria Bartomeu uvedl: "Máme radost, že se značka CUPRA stala novým oficiálním automobilovým partnerem pro mobilitu klubu FC Barcelona. Vydáváme se společně novou cestou na základě sdílených hodnot, jako jsou vysoké nároky, vášeň, ambice a týmová práce. Inovativní aliance nám umožní nabízet jedinečné zážitky fanouškům na celém světě. Díky ní budeme mít také příležitost spolupracovat na vývoji nových řešení, a přispívat tak ke zlepšování městské mobility."

 

Nevšední partnerství

CUPRA je nejen výhradním oficiálním automobilovým partnerem pro mobilitu, ale také jedním z globálních oficiálních partnerů klubu FC Barcelona. Obě značky sdílejí stejnou DNA a mají moderní vizi na základě jedinečného stylu a uznání pro sportovní výkony.

Nevšední aliance bude zahrnovat prezentaci značky v areálu stadionu, včetně vyhrazené lóže CUPRA VIP Box na Camp Nou během všech domácích zápasů klubu FC Barcelona. Před stadionem budou dočasné speciální zóny, v nichž budou moci fanoušci Barçy objevovat značku CUPRA.

Sdílená vize pro budoucnost

SEAT, CUPRA a FC Barcelona budou také společně vyvíjet řešení v oblastech mikromobility a elektromobility v okolí stadionu Camp Nou ve snaze napomáhat rozvoji mobility. Areál fotbalového stadionu bude sloužit jako zkušební laboratoř  v rámci projektů městské mobility v Barceloně.

Podrobnější informace o společných projektech značek SEAT a CUPRA a fotbalového klubu FC Barcelona budou zveřejněny zanedlouho.

CUPRA je exkluzivní značka pro výjimečné lidi. Jejím cílem je oslovovat zákazníky z řad milovníků automobilů a vycházet vstříc jejich očekáváním jedinečnosti, sofistikovanosti a sportovních výkonů. CUPRA slaví krátce po svém založení mimořádné úspěchy. V prvním roce existence značky CUPRA, v roce 2018, vzrostly její prodeje o 40 % v porovnání s předchozím rokem na 14 400 vozů. Kromě uvedení nových modelů na trh projevuje CUPRA svého závodního ducha účastí v motoristickém sportu, konkrétně v seriálu TCR. Svět značky CUPRA žije a je připraven podmanit si novou skupinu automobilových nadšenců v téměř 280 speciálně vybraných dealerstvích po celé Evropě.

Kontakt pro média:

AC&C Public Relations s.r.o.

Zorka Mašková

Key Account Manager

Tel.: +420 736 751 151

Mail: zorka.maskova(kwfat)accpr(kwfdot)cz

 

Porsche Česká republika s.r.o.

Filip Stoulil

Koordinátor marketingu a prodeje

PR komunikace

CUPRA

Tel.: +420 739 546 542

Mail: filip.stoulil(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

 

www.cupraofficial.com

http://seat-mediacenter.com