Německý fotbalový brankář se stal členem klubu CUPRA Tribe

Značka CUPRA přijala do svého klubu Marca ter Stegena

13.02.2020
  • Brankář fotbalového klubu FC Barcelona ter Stegen je novým globálním ambasadorem značky CUPRA
  • Společnost spojila síly s německým reprezentantem s cílem zvýšit povědomí o své značce
  • Nový ambasador bude představen na světové premiéře nové modelové řady CUPRA Leon během slavnostního otevření hlavního sídla značky CUPRA Garage

 

Praha, 13-02-2020 - Značka CUPRA rozšířila svůj klub o nového člena, německého fotbalového brankáře Marca ter Stegena. Ter Stegen je ve světě fotbalu považován za jednoho z nejlepších brankářů a jako globální ambasador značky CUPRA zvýší povědomí o značce na celém světě.

 

CUPRA 

 

Značka CUPRA se v srpnu 2019 stala oficiálním automobilovým partnerem klubu FC Barcelona. Společnost CUPRA uzavřela rok 2019 nárůstem prodeje o 71,8 % v porovnání s předchozím rokem na téměř 24 700 vozů a nyní upevňuje svou alianci se slavným barcelonských klubem navázáním partnerství s jedním z jeho nejdůležitějších hráčů. 

"Máme mimořádnou radost, že můžeme v klubu CUPRA Tribe přivítat ter Stegena. Všichni důvěrně známe Marcovy vynikající výkony na trávníku, ale na nás udělal skvělý dojem i svou výjimečnou osobností, která nás okamžitě přivedla k nápadu realizovat společně vzrušující projekty. CUPRA navíc v roce 2020 předvede na trhu svůj potenciál intenzivní produktovou ofenzivou a spolupráce s prvotřídním hráčem, který inspiruje svět jako strážce branky týmu FC Barcelona, zintenzivní naši přítomnost na klíčových trzích, jakými jsou Německo nebo Španělsko," řekl Wayne Griffiths, předseda představenstva společnosti CUPRA.

Vzor i mimo sféru fotbalu

 

Marc ter Stegen (narozen v roce 1992 v Mönchengladbachu) se může pochlubit mimořádně úspěšnou fotbalovou kariérou. Profesionální hráč získal během uplynulých pěti let ne méně než 14 titulů včetně vítězství v Lize mistrů UEFA (2015) a čtyř titulů v nejvyšší španělské soutěži. Na svém kontě má také 24 zápasů za německý národní tým.

Zatímco esence značky CUPRA vychází ze soudobé sportovnosti, ter Stegen je považován za moderního brankáře s mrštným stylem, rychlými reflexy a velmi přesnou hrou nohama. Díky své silné osobnosti se stal klíčovým hráčem základní sestavy týmu FC Barcelona, ale také je charismatickou postavou ve městě, jehož kulturu odjakživa oceňuje.

"Jsem hrdý na to, že mohu být globálním ambasadorem značky CUPRA. Opravdu se ztotožňuji s hodnotami značky - vášní, odhodláním a vysokými výkony - a také s její vazbou k Barceloně. Sdílím pozornost značky k ušlechtilým detailům a velkou úctu k exkluzivitě a sportovním výkonům. Těším se, že si budu užívat toto úspěšné jedinečné partnerství, aktivně se podílet na budoucích projektech značky CUPRA a řídit její výjimečné modely," řekl Marc.

Ter Stegen bude představen 20. února jako globální ambasador značky CUPRA na světové premiéře nové modelové řady CUPRA Leon v rámci slavnostního otevření hlavního sídla společnosti CUPRA Garage. Tato akce připomene také druhé výročí značky.

CUPRA sestavuje elitní tým šampionů, kteří sdílejí hodnoty značky - vášeň, odhodlání a vysoké výkony. Značka CUPRA v loňském roce uzavřela smlouvu s mimořádně úspěšným závodním jezdcem v kategorii cestovních vozů Mattiasem Ekströmem a svěřila mu roli vysokonapěťového ambasadora. Kromě toho navázala spolupráci také s dalšími  významnými osobnostmi, jakými jsou olympijský medailista Saúl Craviotto nebo závodní jezdkyně Mikaela Kottulinsky. Automobilová značka je také přítomna v populárním sportu padel, který kombinuje prvky squashe a tenisu, a podporuje čtyři z nejlepších hráčů na světě.

CUPRA Garage

 

CUPRA 20. února slavnostně otevře své nové hlavní sídlo CUPRA Garage a při této významné příležitosti bude představena nová modelová řada CUPRA Leon, která bude zahrnovat nové verze modelu CUPRA Leon v karosářských verzích hatchback a Sportstourer, jakož i závodní vozy CUPRA Leon Competición a CUPRA e-Racer. Na této akci budou vystaveny rovněž studie CUPRA Formentor Concept, první model vyvinutý specificky pro tuto značku, a CUPRA Tavascan Concept, první koncepční elektromobil značky.

CUPRA Garage je víceúčelovou budovou v sousedství centrály společnosti SEAT. Architektonické řešení připomíná boxy na závodním okruhu. Budova bude mít podlahovou plochu 2400 metrů čtverečních pro kanceláře typu "open space". V nich naleznou zázemí oddělení prodeje, marketingu, nákupu a financí. Budova na pozemku o rozloze 10 500 metrů čtverečních, obklopeném přírodou, bude mít velké nádvoří a impozantní terasu pro venkovní akce, která vytvoří například kulisy pro prezentaci budoucích modelů.

Za volantem modelu CUPRA Ateca Limited Edition

 

V rámci nového dlouhodobého partnerství převezme Marc ter Stegen vůz CUPRA Ateca Limited Edition. Brankář klubu "Barça" si bude užívat na svých cestách na zápasy a tréninky atraktivního designu a rezonujícího zvuku tohoto vozu.

Video k dispozici zde: https://youtu.be/T0WGwT938JE

 

 

CUPRA je exkluzivní značka, která si zakládá na podmanivém designu a elektrifikovaných výkonech. Novou interpretací sportovnosti posouvá SEAT na novou úroveň. V druhém roce existence značky CUPRA, v roce 2019, vzrostly její prodeje o 71,8 % v porovnání s předchozím rokem na téměř 24 700 vozů, a to především díky úspěchu modelu CUPRA Ateca. CUPRA v roce 2020 slavnostně otevřela své nové sídlo a současně spustila produktovou ofenzivu představením modelů CUPRA Leon a CUPRA Formentor. Španělská značka navázala globální partnerství s fotbalovým klubem FC Barcelona a stala se jeho automobilovým partnerem pro mobilitu. CUPRA také sestavila elitní tým šampionů, jehož členy jsou mimo jiné německý fotbalový brankář Marc ter Stegen nebo švédský jezdec Mattias Ekström, který se zúčastní mistrovství PURE ETCR se závodním elektromobilem CUPRA e-Racer. Svět značky CUPRA žije a je připraven podmanit si novou skupinu automobilových nadšenců v téměř 250 speciálně vybraných dealerstvích po celém světě.

             

Kontakt pro média:

AC&C Public Relations s.r.o.

Zorka Mašková

Key Account Manager

Tel.: +420 736 751 151

Mail: zorka.maskova(kwfat)accpr(kwfdot)cz

 

Porsche Česká republika s.r.o.

Filip Stoulil

Koordinátor marketingu a prodeje

PR komunikace

CUPRA

Tel.: +420 739 546 542

Mail: filip.stoulil(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

 

www.cupraofficial.com

http://seat-mediacenter.com