SEAT S.A.

Sledujte výroční tiskovou konferenci společnosti SEAT S.A.

20.03.2023

 

  • Akce se uskuteční 22. března v 11:00 h SEČ v barcelonském CASA SEAT
  • Wayne Griffiths, předseda představenstva společnosti SEAT S.A., a David Powels, člen představenstva odpovědný za finance a IT, retrospektivně zhodnotí finanční výsledky společnosti v roce 2022 a představí strategické priority pro nadcházející roky
  • Tisková konference bude přenášena i on-line, aby ji mohli sledovat i ti, kteří se jí nemohou zúčastnit osobně
  • Registrovaní novináři budou mít po prezentaci možnost klást dotazy

 

 

Praha, 20/03/2023. Společnost SEAT S.A. uspořádá ve středu 22. března od 11:00 h SEČ v centru CASA SEAT v Barceloně svou výroční tiskovou konferenci.

 

Tiskové konference se zúčastní Wayne Griffiths, předseda představenstva společnosti SEAT S.A., a David Powels, člen představenstva společnosti SEAT S.A. odpovědný za finance a IT. Oba představí finanční výsledky společnosti v roce 2022 a její strategii pro nadcházející roky. Oba řečníci budou po prezentaci odpovídat na dotazy novinářů.

Zástupci médií, kteří se nemohou tiskové konference zúčastnit osobně, mohou on-line sledovat živý přenos celé akce, a to včetně možnosti zúčastnit se diskuzní části.

Zveme vás ke sledování výroční tiskové konference na naší speciální webové stránce:

https://annualpressconference2023.seatevents.es/

 

Tisková konference proběhne v angličtině a k dispozici budou simultánní překlady do španělštiny a němčiny.

 

 

JAK SE PŘIPOJIT K ŽIVÉMU PŘENOSU Z TISKOVÉ KONFERENCE

  •          Středa 22. března od 11:00 h SEČ
  •          Odkaz pro sledování živého přenosu z tiskové konference:

               https://annualpressconference2023.seatevents.es/

  •           Chcete-li sledovat tiskovou konferenci a vybrat si jazyk, klikněte na "Enter"
  •           Chcete-li klást dotazy po tiskové konferenci, musíte se zaregistrovat do úterý 21. března 23:59 h kliknutím na "Registration for Q&A"

 

 

Zástupci médií, kteří se nechtějí zúčastnit části s odpověďmi na kladené dotazy, mohou tiskovou konferenci sledovat také na YouTube: Výroční tisková konference SEAT S.A. 2023 - YouTube

 

Média mohou navíc začlenit živý přenos prezentace do svých kanálů prostřednictím vloženého kódu:

 

 

 

SEAT S.A. je jedinou společností ve Španělsku s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen Group a prodává vozidla pod značkami SEAT a CUPRA.

 

SEAT S.A. vyváží více než 80 % svých vozidel a působí ve více než 70 zemích. Společnost zaměstnává více než 14 000 kvalifikovaných pracovníků a provozuje tři výrobní závody Barcelona, El Prat de Llobregat a Martorell, kde vyrábí modelové řady SEAT Ibiza, SEAT Arona, rodinu Leon a CUPRA Formentor. SEAT S.A. navíc vyrábí vozy Ateca v České republice a CUPRA Born a SEAT Tarraco v Německu. Obchodní jednotka SEAT MÓ nabízí produkty a řešení pro městskou mobilitu. Součástí společnosti je také SEAT CODE, centrum pro vývoj softwaru se sídlem v Barceloně, a CASA SEAT v centru Barcelony.

 

Cílem společnosti je hrát vedoucí roli v přeměně Španělska na elektromobilové centrum Evropy. SEAT S.A., Volkswagen Group a jejich partneři investují do elektrifikace Španělska 10 miliard eur.

 

https://www.seat.com/company/news

 

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

 

Kontakt pro média

 

 

Porsche Česká republika s.r.o.

Filip Stoulil

PR Komunikace

SEAT / CUPRA

Tel.: +420 739 546 542

Mail: filip.stoulil(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

www.seat.cz

 

AC&C Public Relations s.r.o.

Zorka Mašková

Senior Key Account Manager

Tel.: +420 736 751 151

Mail: zorka.maskova(kwfat)accpr(kwfdot)cz